Πότε θα γίνουν οι εκλογές της Ελλ. Κοιν. Μοντρεάλ

Όλα δείχνουν ότι οι εκλογές στην Ελληνική Κοινότητα Μοντρεάλ θα γίνουν. Η δική μου αίτηση πρωτοκολλήθηκε με αύξοντα αριθμό 49. Άρα υπάρχουν 48 υποψήφιοι πριν από εμένα. Η εφορευτική επιτροπή θα ελέγξει για να εγκρίνει εκείνες τις υποψηφιότητες που είναι σύμφωνες με τους όρους υποψηφιότητας όπως προβλέπονται από τους κανονισμούς της Κοινότητας.

Για ποιες όμως εκλογές συζητάμε; Ποια ημερομηνία είναι οι εκλογές της Ελλ. Κοιν. Μοντρεάλ; Τα μέλη της εφορευτικής είναι σε θέση να ελέγξουν, και να κρίνουν όταν όπως φαίνεται δεν γνωρίζουν πότε θα γίνουν οι εκλογές;

Στην παροικία έχει ανακοινωθεί ότι οι εκλογές θα γίνουν στις 10 Ιουνίου 2012, και η ημερομηνία λήξης υποψηφιοτήτων είναι η 26 Μαΐου 2012.

Απόδειξη παραλαβής υποψηφιότητας για τις εκλογές της 10ης Ιουλίου 2012, που θα γίνουν όμως ένα μήνα νωρίτερα

Προφανώς οι εκλογές προκηρύχτηκαν για τις 10 Ιουνίου 2012. Αυτά έχουν δημοσιοποιηθεί, αυτά υποτίθεται ότι ακολουθεί ο κ. Γιώργος Κοντογιώργης, γνωστός αρθρογράφος του φιλοεκκλησιαστικού έντυπου της παροικίας «Ελληνοκαναδικό Βήμα», για το οποίο με ιδιαίτερη παρατηρητικότητα, παρακολουθεί τα εκφραστικά και ορθογραφικά λάθη άλλων και τα λοιδωρεί, συμπληρώνοντάς τα με τα ειρωνικά του σχόλια στις δικές του συνεργασίες με την εφημερίδα.

Ως γραμματέας της εφορευτικής επιτροπής ή τουλάχιστον ως το άτομο που υπέγραφε τις αποδείξεις παραλαβής υποψηφιότητας, ούτε λίγο ούτε πολύ μας ενημέρωσε ότι οι υποψηφιότητές μας (ή τουλάχιστον η δική μου) είναι για τις εκλογές της 10ης Ιουλίου 2012, δηλαδή σε ημερομηνία που εκλογές δεν πρόκειται να γίνουν, γιατί δεν υπάρχουν. Με λίγα λόγια, καμμία σοβαρότητα, ούτε μια διόρθωση με το χέρι, που δείχνει την προχειρότητα με την οποία λειτουργεί η επιτροπή. Ούτε και οι υπόλοιποι 48 έφεραν στην προσοχή της Εφορευτικής Επιτροπής το λάθος, κάτι που είναι αξιοσημείωτο για το μέλλον της Κοινότητας. Είναι τόσο δραματικά τα πράγματα… Πάν

τως ελπίδα υπάρχει…

Advertisements