Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ

Απόσπασμα από το σύνταγμα της Ελλάδας, για το καθεστώς του Αγίου Όρους.

Το Σύνταγμα
MEPOΣ TPITO – Oργάνωση και λειτουργίες της Πολιτείας
TMHMA ΣT΄ – Διοίκηση
KEΦAΛAIO TPITO – Kαθεστώς του Aγίου Όρους
‘Αρθρο 105 – (Καθεστώς του Αγίου Όρους)
1. H χερσόνησος του ʼΑθω, από τη Mεγάλη Bίγλα και πέρα, η οποία αποτελεί την περιοχή του Aγίου Όρους, είναι, σύμφωνα με το αρχαίο προνομιακό καθεστώς του, αυτοδιοίκητο τμήμα του Eλληνικού Kράτους, του οποίου η κυριαρχία πάνω σ’ αυτό παραμένει άθικτη. Aπό πνευματική άποψη το ʼΑγιο Όρος διατελεί υπό την άμεση δικαιοδοσία του Oικουμενικού Πατριαρχείου. Όλοι όσοι μονάζουν σ’ αυτό αποκτούν την ελληνική ιθαγένεια μόλις προσληφθούν ως δόκιμοι ή μοναχοί, χωρίς άλλη διατύπωση.

Συγκρίνετε τώρα, την ισχύ της Εκκλησίας, όπως καθρεφτίζεται στην τελευταία πρόταση:
ΟΛΟΙ όσοι ΜΟΝΑΖΟΥΝ (στο Άγιον Όρος) αποκτούν την ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΙΘΑΓΕΝΕΙΑ ΜΟΛΙΣ ΠΡΟΣΛΗΦΘΟΥΝ ΩΣ ΔΙΚΙΜΟΙ ή ΜΟΝΑΧΟΙ, ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ…

Οποιοσδήποτε άλλος φουκαράς μετανάστης, που μπορεί να μην μονάζει στο Άγιον Όρος, πεθαίνει χωρίς δικαιώματα έστω κι αν χτίζει την Ελλάδα συμμετέχοντας στον πρωτογενή ή δευτερογενή οικονομικό τομέα. Ο άνθρωπος που κοιμάται σε ένα δωμάτιο με 5-6 άλλους συμπατριώτες του, αγωνιώντας για την ασφάλειά του και την επιβίωσή του. Γι αυτόν σχίζονται οι ακροδεξιοί να του απαγορευτεί το δικαίωμα να γίνει έλληνας υπήκοος. ΕΝΩ ο μη παραγωγικός δόκιμος ή μοναχός, ο μη έχων σχέση με την παραγωγική διαδικασία, γίνεται ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ, ακούστε, ΈΛΛΗΝΑΣ ΙΘΑΓΕΝΗΣ.
Καταλαβαίνετε γιατί η Ελλάδα πτωχεύει; γιατί είναι υπό την μπότα της Εκκλησίας της Ελλάδας?
Ας θυμόμαστε επίσης ότι οι παπάδες είναι δημόσιοι υπάλληλοι, πληρώνονται δηλαδή από τους φόρους του ελληνικού λαού, συμπεριλαμβανομένων και εκείνων των μεταναστών που φορολογούνται χωρίς κανένα νόμιμο πολιτειακά δικαίωμα.

ΧΩΡΙΣ ΑΛΛΗ ΔΙΑΤΥΠΩΣΗ λοιπον, η Ελληνική Παιδεία έχει χάσει την σπιρτάδα της Ελληνικής Πολιτιστικής μας Κληρονομιάς. Μιας κληρονομιάς που πολύ καλά γνωρίζετε ότι κόστισε στον Αυτοκράτορα Ιουλιανό τον ιστορικό χαρακτηρισμό του «Παραβάτη».
Όσοι, λοιπόν προβιβάζουν την Ελληνική Παδεία εις βάρος της υβριδικής ελληνοχριστιανικής, όπως την αποκαλούν, παιδείας, είναι ΠΑΡΑΒΑΤΗΣ. Τέτοια κρίθηκε και η εκπαιδευτικός που έχασε τη θέση της γιατί μάθαινε την προσευχή του Ρίτσου, στα παιδιά.
Τα πράγματα είναι απλά. Αυτή η νοοτροπία μας πτωχεύει.
Τώρα η εκκλησία έφτασε στο σημείο να φορολογηθεί. Παιδεύει λοιπόν τα παιδιά μας, και όλη την ελληνική κοινωνία προσποιούμενη ότι είναι το θύμα.
Με την οικονομική της δύναμη, ελέγχει πολιτικές δυνάμεις, οικονομικά γκρουπ, μια σειρά διοικητικών στελεχών και πανεπιστημιακών που αντιπροσωπεύουν τις συντηρητικές δυνάμεις που συμμετέχουν στο μεγάλο κεφάλαιο.
Έτσι το κεφάλιο φλερτάρει με την εκκλησία, χωρίζουν τις εξουσίες και εκμεταλλεύονται την εργατική δύναμη της χώρας, αποπροσανατολίζοντας το πνευματικό δυναμικό της Ελλάδας με αποτέλεσμα ο έλληνας πολίτης να πιστεύει ότι μπορεί να μονάζει στην Ελλάδα, θεωρώντας κορόιδα αυτούς που με τον ιδρώτα τους χτίζουν την Ελλάδα.
Γι αυτό πτωχεύουμε και γινόμαστε αντικείμενα κοροϊδίας.

Advertisements